logoBlauw.png
Marssteden 64 7547 TD ENSCHEDE, Nederland
+31 (0) 53 2204444+31 (0) 53 2204444
+31 (0) 53 430 50 98

Post: Marssteden 64 7547 TD ENSCHEDE
KvK: 06043183

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Klimaatbeheersing, Installateur Koudetechniek

Emondt's Koeltechniek B.V. is NVKL-lid

Emondt's Koeltechniek B.V.

KMI Apeldoorn is overgenomen door Emondt uit Enschede. Beide koeltechnische bedrijven leveren complete interieurconcepten voor de versbranche.

KMI maakt een doorstart, nadat het vrijdag failliet ging. Curator Sander Drijber heeft overeenstemming bereikt met de firma Emondt uit Enschede, eveneens actief in koeltechniek. Heer S. Drijber: ‘Reeds in opdracht gegeven projecten worden zonder extra kosten uitgevoerd en opgeleverd conform de gemaakte afspraken. Emondt streeft ernaar het merendeel van alle medewerkers opnieuw een baan te bieden. De naam KMI blijft bestaan en het bedrijf blijft in Apeldoorn. Onderdeel van de deal is het aankopen van de bedrijfsgebouwen’.

KMI Apeldoorn is specialist in gekoelde winkelinrichting binnen de versbranche.
Alle interieurconcepten worden binnen het bedrijf in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Al vele jaren worden complete toonaangevende en innovatieve interieurconcepten neergezet in heel Nederland.

Emondt Enschede heeft drie specialismen in huis; Emondt Koeltechniek als kenniscentrum voor koeltechnische vraagstukken en leverancier van maatwerk installaties met specifieke koeltechnische oplossingen; Emondt Multiclima engineert en monteert comfort klimaat oplossingen en Emondt Winkelinterieurconcepten ontwerpt en levert aan de gehele bakkersbranche vernieuwende foodconcepten.

Directeur Hems Roerink van het familiebedrijf Emondt ziet een groot synergie effect tussen de twee bedrijven. Beide bedrijven, met in totaal 120 werknemers, zijn erg complementair, zowel qua producten als qua afzetmarkten en kunnen elkaar versterken en hun expertise bundelen. KMI is voor ons de ideale partij om onze activiteiten uit te breiden. De toekomst ziet er bijzonder goed uit, we kunnen op deze manier blijven groeien en samen zijn we er helemaal klaar voor!