Fri-Jado_logo_payoff_FC.jpg
Heistraat 1, 4878 AJ Etten-Leur, Nederland
+31 (0) 76 548 10 00+31 (0) 76 548 10 00

Post: Postbus 402 4870 AK ETTEN-LEUR
KvK: 20024279

Categoriën

Type bedrijf: Installateur Koudetechniek

Certificering: PED, VCA

Specialisatie (installateurs): Detailhandel, Distributiecentra - voedselopslag, Supermarkten

Fri-Jado Super Service B.V. is NVKL-lid

Fri-Jado Super Service B.V.

Fri-Jado is de innovatieve partner in het bedenken, bouwen en beheren van duurzame techniek en apparatuur voor de wereldwijde retail en foodservice! Dat doen we al sinds 1937 en zo zijn wij groot geworden: global retail innovators. Voor: Concepts, Sales & Service.

Concepten voor de retail en foodservice markt worden bedacht, ontworpen, ingericht, verbeterd en onderhouden met en door mensen met ’t hart op de juiste plek! Met alle know how van nu en de toekomst! De internationale retail- en foodservice is namelijk volop in beweging richting partnering. En daar geloven wij in: better together! De retail transformeert naar meer hospitality! Daar waar klanten lopen willen zij lekkers “koud of warm” kunnen kopen. Op basis van gevoel.

De consument gaat en wil meer dan ooit comfortabel boodschappen kunnen doen of gericht winkelen. De fun en kwaliteits factor wordt steeds belangrijker en daar gaat robotisering een hoofdrol in spelen. Met uitgekiende automatiseringsprocessen, optimale technische en vooral slimme logistieke mogelijkheden spelen wij hierop in. Die de klant zal gaan ervaren als: wow, zo kan het dus ook!