11 november 2021 1 min

Deze week is het NVKL Magazine verzonden. In dit magazine leest u de meest actuele informatie over ontwikkelingen die spelen binnen de vereniging. Leest u het magazine liever digitaal? Download de laatste versie hier.
Het afgelopen jaar in een notendop
Het wordt kouder en de bomen langzaam kaal. Tijd dus voor een spiksplinternieuw magazine waarin we terugblikken op het afgelopen jaar. We kijken terug op een geslaagd ledenevent waarbij we officieel (en fysiek!) afscheid namen van oud-voorzitter Mart Peeman en oud-directeur Henry Kruiper. Door corona kwamen de kringbijeenkomsten nog te vroeg dit jaar en daarom hebben we online themabijeenkomsten georganiseerd. Met een klein gezelschap gingen we aan de slag met thema’s als brandbare koudemiddelen, PED en onderwijs en arbeidsmarkt. Dit succes wordt ook nog vervolgd…

In dit rijtje mogen we Vakbeurs Energie niet vergeten. Samen met een aantal lidbedrijven stonden we op het NVKL paviljoen en organiseerden wij verschillende activiteiten. Maar we blikken ook vooruit! Zo geven de projectgroepen een update over hun bezigheden. En heeft u al gehoord van de overheidssubsidie ‘Nederland Leert Door’? Wij leggen u graag uit wat het precies inhoudt en hoe u deze scholingssubsidie kunt aanvragen.

Dit en meer leest u in deze editie van het magazine. Benieuwd naar de vorige edities? Vind hier alle magazines.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?