26 oktober 2023 1 min

Heeft jouw onderneming een innovatief én praktisch toepasbaar product op de markt gezet? Of ken je zo’n onderneming en wil je hen graag nomineren? Schrijf je dan in en maak kans op de NVKL Koeltrofee 2024!

Stuur jouw inzending!

NVKL reikt tijdens de VSK 2024 (6-9 feb) de NVKL Koeltrofee uit aan een onderneming die een bijzonder innovatief én goed praktisch toepasbaar product op de markt heeft gezet. De trofee wordt sinds 1989 eens in de twee jaar uitgereikt door NVKL, als blijk van erkenning en waardering voor de innovaties in de koudetechniek en klimaatbeheersing. Dat betekent dat inzendingen weer van harte welkom zijn! Heeft jouw onderneming een mooi innovatief product of dienst neergezet, of ken je een dergelijk bedrijf? NVKL ontvangt graag uiterlijk 8 december 2023 jouw inzending.

Koeltrofee 2022

De Koeltrofee 2022 werd gewonnen door Servex, voor hun tweetraps hoge-temperatuurwarmtepomp met natuurlijke koudemiddelen, waarmee in één dag de collectieve cv-ketel van een bestaand wooncomplex van circa 50 woningen vervangen kan worden.

Meer informatie en aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?