Heeft jouw onderneming een innovatief én praktisch toepasbaar product op de markt gezet? Of ken je zo’n onderneming en wil je hen graag nomineren? Schrijf je dan in en maak kans op de NVKL Koeltrofee 2026! De inschrijving voor de 26-editie zal rond het najaar van 2025 geopend worden. Houd de NVKL-kanalen in de gaten voor updates.

IJskoud winnaar Koeltrofee 2024

De NVKL Koeltrofee 2024 is dit jaar uitgereikt aan IJskoud. Het koeltechnische bedrijf ontving vanmiddag de wisseltrofee uit handen van voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis onder toeziend oog van een deskundige jury en bezoekers op de VSK-beurs in Utrecht. NVKL, de vereniging van koeltechnische bedrijven, reikt de NVKL Koeltrofee sinds 1989 -eens per twee jaar- uit tijdens de VSK aan een bedrijf dat een innovatie in de koude- en/of klimaattechniek heeft gerealiseerd. Innovaties die kans maken op toekenning van de trofee moeten in de praktijk toepasbaar zijn en tot succesvolle resultaten leiden in technische, economische en/of maatschappelijke zin.

Een onafhankelijke jury onder leiding van Fons Pennartz, voorzitter van de NVKL-projectgroep KANS, heeft de negen inzendingen beoordeeld en de drie genomineerden bekend gemaakt. De inzendingen varieerden van product- en dienstinnovaties tot technische innovaties. Uiteindelijk werd het product FreezerData van IJskoud als winnaar van de Koeltrofee uitgeroepen.

Lees het volledige bericht

? Hulp nodig?