28 september 2023 1 min

NVKL was vorige week aanwezig op het Henk en Fred event. Voor het eerst richtte het event zich naast de elektromonteur ook op de W-installateur. Op de beurs waren diverse activiteiten voor monteurs georganiseerd. Zo kon je een bezoek aan een van de foodtrucks brengen, een ritje maken in een reuzenrad en jezelf in korte tijd uit een escapetruck bevrijden. Zowel E- en W-monteurs als studenten konden tijdens de driedaagse beurs genoeg inspiratie opdoen.

Samenwerking

NVKL zocht de samenwerking met Opleidingscentrum GO° op. Zo bemande Johan Seesink op de dinsdag de stand namens GO° en verzorgde hij twee kennissessies over de top 10 meest gemaakte fouten bij het installeren en plaatsen van warmtepompen. NVKL was op de woensdag aanwezig, waar Zohar Tzur twee kennissessies over de herziening van de F-gassenverordening gaf. Ook waren wij in de hal met een stand aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan.

NVKL langs de weg

In aanloop en tijdens de beurs stond NVKL met haar logo op een Henk en Fred reclamezuil langs de A12 richting Arnhem. Om bezoekers enthousiast te maken om ons op de beurs te bezoeken, organiseerde NVKL een prijsvraag op Facebook om de ontbrekende afbeelding op de banner te raden. Met de actie konden leuke prijzen gewonnen worden. Onze social actie leidde tot 8.834 impressies, 306 likes, 34 comments en 19 shares.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?