14 april 2023 1 min

Op maandag 26 juni staan we wereldwijd stil bij het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen tijdens de internationale Dag van de Koeling.

Nu we te maken hebben met hoge gasprijzen en de zoektocht naar duurzame alternatieven, stappen steeds meer Nederlanders over op een (hybride) warmtepomp. Om deze overstap te realiseren, moeten er wel voldoende erkende installateurs beschikbaar zijn.

Kom in actie!

NVKL wil daarom samen met lidbedrijven en scholen op deze dag extra aandacht vragen voor ons mooie vak en hier zoveel mogelijk leerlingen bekend mee maken. Wij vragen jou daarom om op deze dag op een school (groep 7/8 of onderbouw VO) een interactieve gastles te geven en ons Play it COOL! spel te spelen! Heb je hulp nodig bij het vinden van een school? Geef dit aan in het formulier en we helpen je hier graag bij. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie en het benodigde materiaal.

Veelgestelde vragen

Ben je enthousiast geworden door deze mail, maar wil je er eerst een beter beeld van krijgen? Raadpleeg dan onze lijst met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Stuur dan een mail naar info@nvkl.nl en we helpen je graag verder.

Meer informatie en aanmelden

NVKL heeft voorgenomen om op 26 juni op 100 scholen in Nederland een gastles te geven en het Play it COOL! spel te spelen. Help jij ons mee om onze actie tot een succes te brengen? Geef je dan nu op!

Ga naar de Dag van de Koeling

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?