23 januari 2023 1 min

Op maandag 26 juni 2023 staan we wereldwijd stil bij het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen tijdens de internationale Dag van de Koeling. Juist in deze tijd waar we te maken hebben met hoge gasprijzen en de zoektocht naar duurzame alternatieven, stappen steeds meer Nederlanders over op een (hybride) warmtepomp. Om deze overstap te realiseren, moeten er wel voldoende erkende installateurs beschikbaar zijn. Helaas kampt onze sector nog steeds met een groot tekort aan vakmensen.

Branchevereniging NVKL wil samen met lidbedrijven en scholen op deze dag extra aandacht vragen voor dit mooie vak en hier zoveel mogelijk leerlingen bekend mee maken. De branche roept alle leden daarom op om op deze dag op een school een gastles te geven en het gloednieuwe Play it COOL! spel te spelen. Zo vragen we niet alleen aandacht voor het vak, maar komen er mede door dit initiatief hopelijk ook weer nieuwe koeltechnische talenten bij!

Ben jij werkzaam bij een NVKL-lidbedrijf en lijkt het je leuk om leerlingen bekend te maken met jouw vak en ze dit spelenderwijs bij te brengen door middel van een interactieve gastles met het Play it COOL! spel? Kom dan nu in actie en geef jezelf en de desbetreffende school op!

 

Lees meer en meld je aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?