21 december 2022 1 min

In dit magazine lees je de meest actuele informatie over ontwikkelingen die spelen binnen de vereniging. Lees je het magazine liever digitaal? Je kunt het magazine ook downloaden.

Download de laatste versie hier

In het magazine blikken we terug op het afgelopen jaar, waaronder een aantal bijeenkomsten. We kijken terug op de geslaagde regiobijeenkomsten en het event ‘Goede voornemens 2023: Instroom en behoud medewerkers’.

Daarnaast introduceren wij een nieuwe dienstverlening, namelijk het NVKL Mentortraject. Ben je wel eens aan het nadenken over welke kant je met je bedrijf op wil? Of zou je graag een bepaalde ontwikkeling of verandering binnen het bedrijf willen doorvoeren? Door in gesprek te gaan met een sparringpartner (mentor) die met dezelfde vraagstukken te maken heeft gehad, kan diegene je nieuwe inzichten geven en een neutraal klankbord voor je zijn. Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje.

We blikken ook vooruit! Zo geven de projectgroepen een update over hun bezigheden en maken wij onze event kalender voor 2023 bekend. Dit en meer lees je in deze editie van het magazine. Benieuwd naar de vorige edities? Bekijk ze hier.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?