26 november 2021 1 min

In bijna iedere onderneming worden medewerkers jaarlijks bijgeschoold, worden ontwikkelgesprekken gevoerd en komt het ook voor dat medewerkers begeleid worden in hun carrièrestappen. Dit vergt een investering van zowel de werknemer als de werkgever, dat zal niemand verbazen. Nieuw in dit verhaal is dat deze processen tijdelijk voor een groot deel worden gesubsidieerd door de overheid.

NVKL, Fedecom en FNV hebben het gemakkelijk voor u gemaakt. Wij bieden namelijk een reeks aan trainingen, advies- en begeleidingstrajecten aan die zijn gebundeld op één website. Aanmelden via deze site betekent dat de medewerker automatisch subsidie ontvangt. Ga daarvoor naar www.techtalent.nu en ontdek de mogelijkheden.

Om ondernemers en HR- en PZ-medewerkers in dit proces te begeleiden, organiseren we op maandag 6 december om 16.00 uur een Webinar. Wim Overeem, projectleider Nederland Leert Door, licht in dit Webinar op eenvoudige wijze toe hoe het aanvragen van subsidie werkt en hoe u hier dus eenvoudig gebruik van kunt maken.

Aanmelden webinar ‘NLLD Subsidie’

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?