30 april 2020 1 min

Eind april is het NVKL Magazine uitgekomen. Leden kunnen hem dus binnenkort op de deurmat verwachten. Deze editie staat in het teken van de strategische samenwerking met Techniek Nederland, het F-gassendossier anno 2020 en de arbeidsmarkttoolkit.
Doekle Terpstra
We gaan in gesprek met Doekle Terpstra (voorzitter Techniek Nederland) en belichten zijn kant van de nieuwe samenwerking met de NVKL. Volgens Terpstra is het een logische stap om juist nu de samenwerking op te zetten: “Wanneer we de krachten bundelen, kunnen we meer voor elkaar krijgen in de lobby. Daarnaast kunnen we onze leden nog betere dienstverlening bieden. De voordelen van deze samenwerking zijn dus groot voor leden van zowel Techniek Nederland als NVKL.”
Europese F-gassenverordening
Martijn Hildebrand (Senior Adviseur Ozonlaag afbrekende stoffen en Gefluoreerde Broeikasgassen EZK) vertelt uitgebreid over de wet- en regelgeving van de Europese F-gassenverordening en hoe belangrijk de Europese samenwerking is. “Wij wisselen informatie uit als wij erachter komen dat bedrijven niet geregistreerd zijn of over hun quotum heen gaan.”
Gastlespakket
Een nieuw onderdeel van de Arbeidsmarkttoolkit is het kant en klare gastlespakket. Veel leden zijn actief betrokken bij basisscholen of middelbare scholen en verzorgen daar met enige regelmaat gastlessen. Lees meer over hun ervaringen en de tools die hierbij gebruikt kunnen worden.

Download het magazine

Naar alle magazines

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?