25 juli 2019 1 min

Boston is koploper in de VS als het gaat om de voorbereiding van de gevolgen van klimaatverandering en het verlagen van de CO2-uitstoot. De stad is vier jaar geleden uitgeroepen tot de meest energiezuinige stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Change. Aangezien (niet)woongebouwen in Boston de bron zijn van 70% van de uitstoot van broeikasgassen, zijn infrastructuur en gebouwen een belangrijk aandachtspunt bij het aanpakken van de klimaat- en emissieproblemen van de stad. Het ecosysteem in Boston en de staat Massachusetts dragen bij aan gunstige omstandigheden om innovaties door te voeren. Kortom, kansen zijn er in Boston genoeg.

Ben jij een cleantech-ondernemer met een innovatieve technologie gerelateerd aan energiesystemen of duurzaam bouwen, bijvoorbeeld in de gebouwautomatisering, circulaire bouwmaterialen, installatietechniek, of energieopslagsystemen? En ben je geïnteresseerd in het ontmoeten van potentiële klanten en/of partners aan de Amerikaanse Oostkust? Schrijf je dan in voor de Privaat-Publieke Samenwerkingsmissie naar Boston met als thema ‘Energy Systems & Sustainable Buildings’: www.aanmelder.nl/cleantechboston

Tijdens de missie heb je de kans om de Amerikaanse markt en kansen te ontdekken, relevante connecties te leggen en is er de mogelijkheid innovaties aan lokale partijen te introduceren. Samen met Scandinavische bedrijven zullen er toonaangevende bedrijven worden bezocht, workshops en showcases zijn en genoeg mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast is het mogelijk om B2B-matchmaking te doen, omdat gelijktijdig in Boston ook Horizon 19 gehouden wordt. Hierdoor zijn er veel bedrijven, investeerders en potentiële klanten en/of partners aanwezig. Van elke deelnemer wordt een buyer-profile gemaakt, zodat de beste matches kunnen worden gemaakt.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?