21 maart 2019 1 min

Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een belangrijk thema voor alle bedrijven in Nederland. Duurzame inzetbaarheid betekent dat medewerkers in hun arbeidsleven doorlopend over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden alsmede over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren.

Een vraagstuk dat ook in de koeltechnische branche zorgen baart. Nederland heeft vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) geld beschikbaar gesteld om bedrijven te stimuleren hier actief aandacht aan te besteden. Omdat dit voor veel bedrijven een ingewikkeld proces is, hebben wij een organisatie voor u gevonden die samen met u deze aanvraag kan doen, en u kan helpen bij het aanpakken van dit thema.

Deze week is ter attentie van alle HR-verantwoordelijken van onze lidbedrijven een brief gestuurd per mail over de ESF-subsidie Duurzame Inzetbaarheid. Deze subsidie moet aangevraagd worden in de week van 8 t/m 12 april. In de brief staat beschreven hoe u deze subsidie kunt aanvragen, en welke organisatie u daarbij kan helpen.

Lees hier de brief en de brochure over de ESF-subsidie.

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?