8 maart 2019 1 min

Begin deze maand is er weer een nieuwe Coolest Job fotowedstrijd gestart! Met deze actie willen we koude- en klimaattechniek bekender maken bij potentiële nieuwe monteurs. Wie kunnen dat nou beter doen dan onze eigen medewerkers? Daarom zetten we deze socialmediacampagne op, zodat we jongeren kunnen interesseren voor het vak. Hoe meer activiteit, hoe beter we kunnen laten zien hoe mooi het koeltechnische vak is!

Als monteur kom je op de meest bijzondere plekken!
Zonde dus om dit niet te delen met de rest van de wereld. Daarin gaan we verandering brengen met deze actie. We vragen uw medewerkers de meest bijzondere, leuke en mooie momenten onderweg te laten zien, door middel van een foto die gedeeld wordt op Facebook.

Hoe doen medewerkers mee?
1. Van 1 maart tot 10 april kunnen monteurs een foto uploaden van een mooi, leuk of grappig moment tijdens hun werkdag. Dit kunnen zij doen via de Facebookpagina van NVKL of via www.nvkl.nl/coolestjob.
2. Hierna kunnen zij dit bericht delen om stemmen te werven. Stemmers maken ook kans op mooie prijzen! Stemmen kan tot 15 april.
3. 1 mei zal via Facebook, de NVKL-website en LinkedIn de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar zal ook een e-mail ontvangen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen zoals een Driving Experience op het circuit van Zandvoort of een bedrijfsuitje!

Het deelnamereglement vindt u hier. De foto moet in overleg met u geplaatst worden of in overeenstemming zijn met het socialmediaprotocol van uw bedrijf.

Promotie van het vak
Wilt u als werkgever uw medewerkers enthousiast maken om mee te doen? Doordat we via social media mooie foto’s van het vak plaatsen en delen, bereiken we een groot publiek. Zo brengen we het belang van ons vak onder de aandacht en proberen we jongeren te enthousiasmeren voor een koeltechnisch beroep of een opleiding!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?