30 november 2018 1 min

Veel bedrijven in onze sector zijn dringend op zoek naar nieuwe medewerkers. Die moeten dan vervolgens opgeleid worden. Maar ook de opleidingsbedrijven hebben tekort aan trainers. Daarom deze oproep!

Kent de koudetechniek voor jou geen geheimen meer? Ben jij werkzaam bij een bedrijf in de koudetechniek en lijkt het je leuk om naast je werk jouw kennis en ervaring aan anderen over te dragen? Dan is Opleidingscentrum GO° op zoek naar jou!

Ben je communicatief vaardig en is het je passie om jonge mensen te begeleiden in hun professionele ontwikkeling? Als je goed zelfstandig kunt werken, flexibel bent en een klant- en resultaatgerichte houding hebt, lees dan vooral verder.

Opleidingscentrum GO° is namelijk op zoek naar mensen die in de praktijk werken en daarnaast ook trainingen willen verzorgen.

Opleidingscentrum GO°
GO° heeft een rijke historie en is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen in de Koudetechniek. Het opleidingscentrum van de koeltechnische sector voert trainingen uit voor bijna alle bedrijven die in de koudetechniek GO° werkzaam zijn.

Allround trainer gezocht
GO° is op zoek naar parttime trainers met HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in het koeltechnische vak. Voor het uitoefenen van deze functie is het nodig dat je beschikt over solide kennis van koudetechniek, natuurlijke koudemiddelen en de ontwikkeling van warmtepompen.

Als trainer bij GO° geef je trainingen volgens ons unieke “learning-by-doing” concept. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van trainingen en projecten.

Interesse?
Is je interesse gewekt? Laten we dan de mogelijkheden bespreken. Neem contact op met Jenny van den Bovenkamp, tel: 088 020 6400.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?