7 september 2018 1 min

Met de recente ontwikkeling zoals het gasloos bouwen (nieuwbouw) en Gemeenten die streven naar energieneutrale (gasloze) wijken, zal de inzet van Warmtepompen de komende jaren een steeds grotere rol gaan spelen. Langzaam maar zeker gaat de warmtepomp de CV-ketel uit de markt verdringen.

Het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) en het Vakblad Warmtepompen ondersteunen dit proces, door samen het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 te organiseren. Tijdens het congres zullen de diverse facetten rond het toepassen van Warmtepompen in de woningbouw (zowel nieuwbouw als bestaande bouw) nader worden belicht.

Het congres start met de Uitreiking van de UNETO-VNI Innovatie Award. Vervolgens zal prof. Dr. Ir. Anke van Hal een presentatie verzorgen, gevolgd door drie rondes met elk tien parallelsessies. Hierbij is gekozen voor een breed scala van onderwerpen rond de “Warmtepomp” zodat er voor iedereen wat wils is. Het programma wordt afgesloten met een paneldiscussie onder leiding van dagvoorzitter Frank Agterberg, waarbij ook de deelnemers in de zaal zullen worden betrokken.
Congresdetails
Datum:
10 oktober 2018

Locatie:
Congrescentrum 1931, bij de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

Tijden:
12.15 – 19.00 uur

Kosten:
Gratis voor leden/begunstigers van het NPW, met de ontvangen code.
De reguliere toegang is € 269,- excl. btw.
Abonnees Vakblad Warmtepompen betalen € 169,- excl. btw.
Vakbeurs Energie
Het congres is gelijktijdig met de Vakbeurs Energie die op 9, 10 & 11 oktober 2018 plaatsvindt in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Congrescentrum 1931 bevindt zich naast de Brabanthallen. Combineer zo mogelijk uw Congresbezoek met een beursbezoek. Bij inschrijving voor het Warmtepompcongres ontvangt u automatisch een gratis toegangskaart voor de Vakbeurs Energie.

Programma en Aanmelden
Kijk voor het programma en om u aan te melden op de website van het Nederlands Warmtepomp Congres 2018: www.NederlandsWarmtepompCongres.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?