17 mei 2018 1 min

Onze sector kampt met een tekort aan personeel. Terwijl jaarlijks zo’n 500 medewerkers uitstromen, komen er hooguit 250 per jaar voor terug via het reguliere onderwijs en zij-instroom. Een bekende uitdaging voor NVKL-leden en daarom een reden om hier extra aandacht aan te besteden. Samen met BuildingJobs en FME verzorgt NVKL op vrijdag 1 juni een informatieve bijeenkomst met veel praktische tips & tricks op het gebied van Recruitment & Smart Working.

Creatiever zoeken en bouwen aan een loopbaan
Vissen naar personeel in een steeds kleiner wordende vijver is een uitdaging. Dit vraagt om creatieve manieren van recruiten. Inge Broers van BuildingJobs zal ons meenemen in nieuwe vormen van het werven van personeel. Daarnaast wil je natuurlijk het vers verworen personeel zo lang mogelijk binden aan de organisatie. Robert Geurts van FME zal hier handvaten voor bieden. Hij geeft hiernaast diverse tips op het gebied van smart working: hoe vergroot je de wendbaarheid van jouw organisatie inclusief de medewerkers? We sluiten de middag af met een rondleiding en borrel bij de Rotterdamse Pelgrimbrouwerij.

Achter de schermen bij stadsbrouwerij de Pelgrim
Stadsbrouwerij de Pelgrim is gevestigd naast de Pelgrimvaderskerk in één van de stukjes van Rotterdam dat niet is gebombardeerd. Als je in Historisch Delfshaven bent, stap je even terug in de late middeleeuwen. Dit gebied staat wereldwijd bekend om de Pelgrimvaders die in 1620 zijn vertrokken, op zoek naar een nieuw bestaan in wat we nu Amerika noemen. Tijdens de rondleiding krijgen we uitleg over de achtergronden van Stadsbrouwerij de Pelgrim, de historie van Delfshaven, de Pelgrimvaders en natuurlijk het brouwproces.

(Voorlopig) programma
13:00 Ontvangst
13:15 Het nieuwe recruiten
Inge Broers van Building Jobs
14:15 Pauze
14:30 Smart Working tips & tricks
Roberts Geurts van FME
15:30 Rondleiding en borrel Pelgrimbrouwerij
17:15 Afsluiting

Aanmelden
Deelname is voor alle NVKL-leden gratis! Je kunt je aanmelden tot 20 mei via deze link. Let op: wij hebben een maximaal aantal deelnemers, dus vol is vol! Meer informatie? Neem dan contact op met elsa@nvkl.nl of bel naar 06 54 25 39 88.

Wij zien je graag op vrijdag 1 juni bij de Pelgrimbrouwerij in Rotterdam!

Met vriendelijke groet,
Het Young Management-bestuur

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?