4 mei 2018 1 min

Op 14 juni organiseren we het NVKL Ledenevent! Vorig jaar is het event voor het eerst georganiseerd in plaats van de voorjaarsledenvergadering en dit is zeer goed bevallen! Een top combinatie van zomerse activiteiten, informele gesprekken en lekker eten, waarbij je collega’s uit het vak weer eens op een andere manier leert kennen.

Dit jaar stappen we weer in de boot, maar dan in de mooie kreken van Nationaal Park de Biesbosch. Daarnaast stappen we op de scooter voor een rally langs de Biesbosch en de Maas. We sluiten natuurlijk af met een gezellige barbecue, dus er is volop gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Deze middag is er ook gelegenheid om afscheid te nemen van Coen van de Sande, die zich 9 jaar heeft ingezet als projectmanager TVM bij de NVKL en een bepalende factor is geweest bij de ontwikkeling van NVKL als kenniscentrum.

Het Ledenevent is bij Fort Lunet in Raamsdonksveer. U kunt zich apart aanmelden voor de activiteiten (vanaf 14.30 uur) en de barbecue (van 18.30- 20.30 uur). Aanmelden kan via deze link tot 6 juni as.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Henry Kruiper
Directeur NVKL

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?