23 februari 2018 1 min

6 tot 9 februari was NVKL aanwezig op de VSK 2018. Met maar liefst 35.057 bezoekers waren het drukke dagen waarin de NVKL veel bezoekers geïnformeerd heeft over klimaattechniek & warmtepompen. Op het NVKL paviljoen konden bezoekers meedoen aan de ijsblokkenprijsvraag en konden zij een taart winnen voor de gehele zaak. De uitslagen zijn inmiddels bekend!

IJsblokkenprijsvraag
Tijdens de VSK konden bezoekers raden hoe lang het zou duren voordat de zes enorme ijsblokken op onze stand waren gesmolten.  De uitslag was 417 uur en 31 minuten! En de winnaar is…. Sebastiaan van den Berg, servicemonteur bij Feenstra Warmte Totaal Zorg, met 417 uur en 53 minuten. Gefeliciteeerd! De LG G6 smartphone komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Taart voor de zaak
Bezoekers van het paviljoen konden hun visitekaartje achterlaten om voor de gehele zaak een taart te winnen. Uit de loting zijn de volgende organisaties gekomen: JK Veerhoek, Elbro van Rietschoten, Verschuure Koudetechniek Dreumel en Keyter Intarcon. Van harte gefeliciteerd, wij maken zo snel mogelijk een afspraak om langs te komen!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?