23 februari 2018 1 min

Hoe houdt u uw vakmensen in uw bedrijf gekwalificeerd en betrokken? Hoe houdt u uw bedrijf aantrekkelijk voor de volgende generatie medewerkers? En hoe zorgt u met alle medewerkers voor de voor uw bedrijf benodigde innovatiekracht? In de speciaal voor ondernemende vrouwen in de koude- en luchtbehandelingstechniek bedoelde Ice Tea-bijeenkomst van 22 maart leert u met Smart Working te investeren in de duurzame inzetbaarheid van bestaande en nieuwe vakmensen!

Kennis delen, ervaringen uitwisselen en waardevolle contacten opdoen
In de Ice Tea-bijeenkomst doet u inspirerende kennis op, deelt u uw ervaringen met het aantrekkelijk maken en houden van uw bedrijf en spart u met collega’s over de kansen voor het versterken van de instroom van nieuwe vakmensen.

Smart Working
Smart Working sluit aan bij de sociale vernieuwing van bedrijven die voorop willen blijven lopen. Dit betekent slim meebewegen met snel veranderende marktvragen. Maar ook slim investeren in de duurzame inzetbaarheid van het belangrijkste bedrijfskapitaal: de vakmensen. Smart Working biedt ruimte voor initiatieven om in alle lagen van het bedrijf de belangen van het bedrijf en de belangen van de vakmensen goed op elkaar af te stemmen.

Programma
In de Ice Tea-bijeenkomst geeft een ervaringsdeskundige u inzicht in de manier waarop u het persoonlijk ondernemerschap van werknemers kunt stimuleren. Daarna gaat u onder leiding van veranderexpert Anouk Groen (2knowhow) praktisch aan de slag met het creëren van beweging in uw bedrijf om uw bedrijf voor nieuwe vakmensen aantrekkelijk te maken en om de inzetbaarheid van de medewerkers in uw bedrijf duurzaam te versterken.

Waar en wanneer?
De energieke Ice Tea-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 maart bij APAC in Utrecht. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom. Het programma begint om 15.00 uur en eindigt rond 17.30 uur.
Aansluitend bieden wij u de mogelijkheid om onder het genot van een kleine maaltijd en een drankje samen na te praten.

Aanmelden
OTIB en NVKL bieden u deze bijeenkomst kosteloos aan. Wij zien uw aanmelding via www.otib.nl/icetea-nvkl graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Hanneke Ackerman                           Yvonne Hermkens
Projectmanager NVKL                      Projectmanager OTIB
06 – 54253993                                  0348 – 437316
hanneke.ackermann@fme.nl           y.hermkens@otib.nl

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?