7 februari 2018 2 min

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en wil je als Manager Techniek Veiligheid en Milieu een bijdrage leveren aan een sterke positionering van de koeltechnische sector?  Ben jij een specialist binnen de koeltechniek en/of installatiesector en ben jij een netwerker die beschikt over een politieke antenne, ondernemers begrijpt en graag opereert op het snijvlak van de politiek en het bedrijfsleven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van de NVKL (Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling) zijn wij op zoek naar een enthousiaste: Manager Techniek Veiligheid en Milieu NVKL .

De functie
Als manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de informatievoorziening en belangenbehartiging op het gebied van de thema’s Techniek, Veiligheid en Milieu. Je initieert en realiseert de uitvoering van projecten binnen de NVKL. Het kan daarbij ook gaan om de begeleiding van commissies, werkgroepen of secties van brancheorganisaties. Het realiseren van organisatorische, kwalitatieve en financiële doelen conform vastgestelde jaarplannen en begrotingen is een belangrijk onderdeel van je functie.

Wat wordt van de kandidaat gevraagd
Je bent een goede verbinder en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Verbinden, vernieuwen en ondernemen zijn kernwaarden die je onderschrijft. Je bent bekend met de issues die spelen binnen de sector en hebt kennis van de huidige regelgeving binnen de sector. Je bent een sterke persoonlijkheid die snel in staat is op hoog niveau te opereren binnen de branche. Verder ben je in staat  beleidsmatig te opereren heb je een planmatige, praktische instelling waardoor je gemakkelijk beweegt in uiteenlopende kringen. Tevens ben je een organisatorisch talent, dat de verschillende activiteiten in goede banen leidt en overtuigend over het voetlicht brengt aan een breed publiek.

De vereisten voor de functie

Je beschikt over HBO- of academisch werk- en denkniveau.
Je bent een specialist binnen de sector (koeltechniek/installatiebranche)
Je bent bekend met de regelgeving en normering binnen de sector.
Je beschikt over een politieke antenne
Je bent een gesprekspartner op niveau en bent in staat directieleden en ondernemers te adviseren.
Je hebt ervaring met het schrijven en presenteren
Je kunt strategisch en beleidsmatig samenwerken met brancheorganisaties en contractuele partnerorganisaties.

Over NVKL
NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Ondernemingen uit de hele keten, zowel leveranciers als installatiebedrijven, adviesbureaus en onderwijsinstellingen, zijn bij de NVKL aangesloten. De NVKL dient de (bedrijfs) economische belangen van haar leden en de  branche in de breedst mogelijke zin. Naast de meest actuele informatie in de sectoren koudetechniek en klimaatbeheersing, biedt de vereniging de leden advies en ondersteuning op allerlei vlakken, onder andere op het gebied van techniek, marketing en HR-zaken. Lees meer over NVKL.

De NVKL is verbonden aan FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De NVKL werkt dan ook nauw samen met FME op het gebied van belangenbehartiging en exportbevordering. Je krijgt een unieke kans om je netwerk te vergroten, voor verschillende branches en/of sectoren te werken en een belangrijke rol te spelen bij de behartiging van de belangen en het vergroten van de verdienkracht van de aangesloten bedrijven. FME biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Lees meer over FME.

Belangstelling?
Stuur je sollicitatie met motivatie voor 16 maart naar joyce.keizer@fme.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Branche directeur Henry Kruiper, telefoon 079 3531259.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?