24 januari 2018 1 min

Mijn naam is Tom de Boer (27 jaar) en ik ben vanaf 15 januari gestart als projectmanager bij NVKL. Ik ga mij bezighouden met vragen die binnenkomen via de servicedesk omtrent techniek en regelgeving alsook projecten voor de projectgroep TVM. Ik heb erg veel zin in het ondersteunen van de NVKL en zie uit naar de ontmoetingen met leden.

Mijn achtergrond is economisch/bestuurlijk, maar ik heb altijd de link met de techniek gezocht. Tijdens mijn loopbaan, onder andere in het buitenland, heb ik ervaring opgedaan met nieuwe technologieën, innovatiebeleid en bedrijfsstrategie. Mijn doel is om deze kennis bij NVKL te combineren om zo transities richting duurzame energie, circulaire economie en slimme technologieën te helpen vormgeven en leden te informeren over technische/wetgevingsvraagstukken.

In mijn vrije tijd ben ik korfbalscheidsrechter, rijd ik motor, houd ik van lezen en gamen en zet ik mij vrijwillig in voor vogelonderzoek in Nederland via Sovon en Vogelbescherming Nederland. Dit doe ik allemaal in de omgeving Utrecht en houd mij naast het werk flink bezig.

Hopelijk ontmoet ik u snel. Wellicht al in februari, op de VSK.

Met vriendelijke groeten,
Tom de Boer

Tel: 0655870160
Email: tom@nvkl.nl

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?