12 januari 2018 1 min

Hebt u een stage of leerbaan beschikbaar en wilt u door studenten gevonden worden? Log dan in op www.s-bb.nl/mijnsbb en stel de plek vandaag nog beschikbaar. Uw leerplaats verschijnt vervolgens automatisch op Stagemarkt.nl.

Dagelijks zoeken meer dan 10.000 studenten en scholen naar een stage of leerbaan via Stagemarkt.nl, de zoekmachine van SBB waar alle 230.000 erkende leerbedrijven in zijn opgenomen. Of u een passende student aantrekt, hangt voor een groot deel af van de actualiteit van uw gegevens. Alle leerbedrijven zijn zichtbaar, maar bedrijven met een beschikbaar gestelde stage of leerbaan staan bij het zoeken bovenaan de lijst. Op MijnSBB kunt u deze leerplaatsen zelf openstellen en ook weer sluiten.

Werkt u bij het opleiden van studenten samen met een opleidingsbedrijf of een ander samenwerkingsverband? Stel ook dan uw leerplaatsen open op Stagemarkt.nl en vermeld dat u samenwerkt met een opleidingsbedrijf. Belangstellende studenten kunnen dan afhankelijk van uw keuze contact opnemen met u of het opleidingsbedrijf.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat studenten de beste praktijkopleiding krijgen met uitzicht op een baan en dat u nu en in de toekomst beschikt over de vakmensen die u nodig hebt.

MijnSBB is voor erkende leerbedrijven de online en mobiele omgeving om veel zaken rondom erkenning en leerplaatsen te regelen. De voordelen:
• altijd en overal toegang tot uw erkenningsgegevens
• direct wijzigen contactgegevens
• eenvoudig nieuwe leerplaatsen aanmelden voor Stagemarkt.nl
• inzicht in uw contracten
• gratis online training voor praktijkopleiders
• MijnSBB-app beschikbaar voor uw smartphone

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?