12 januari 2018 1 min

NVKL staat van 6 t/m 9 februari op de VSK in de Jaarbeurs Utrecht samen met het opleidingsfonds OTIB en opleidingscentrum GO°. Tijdens de deelname van de NVKL aan de VSK 2018 staat alles in het teken van twee belangrijke thema’s in de koeltechnische sector: warmtepompen en de koudemiddeltransitie. Daarnaast is er een NVKL paviljoen waar negen leden zich presenteren!

Installatie van warmtepomp live
De markt voor warmtepompen is groeiende, ook installateurs zullen hier in mee moeten ontwikkelen. De NVKL gaat daarom tijdens de VSK een warmtepompsysteem ‘live’ opbouwen, zodat installateurs en monteurs kunnen zien hoe een warmtepomp werkt, hoe deze geïnstalleerd wordt en wat erbij komt kijken. De NVKL heeft daarnaast informatie over wet- en regelgeving en opleidingen op het gebied van warmtepompen.

Terugfasering HFK-koudemiddelen
Een ander belangrijk thema is de koudemiddeltransitie, de terugfasering van synthetische koudemiddelen. Dit onderwerp is belangrijk omdat de beschikbaarheid van koudemiddelen met een hoog GWP afneemt, deze koudemiddelen worden nog steeds veel toegepast en zullen op termijn niet meer beschikbaar zijn of heel duur worden.

NVKL paviljoen
Deze editie is er voor het eerst een paviljoen waarop NVKL leden zich kunnen presenteren. Deze leden staan op het NVKL paviljoen.

Bitzer
Coolmark
Daikin
Delta Technics
Gasco
Icefish
Kusters THO
Thermaflex
Uniflow 

Het volledige programma met alle informatie is binnenkort te vinden op www.nvkl.nl/vks-2018. Bezoekers zijn welkom op de NVKL stand en het paviljoen in hal 10.

Registreer u alvast voor gratis toegangskaarten via deze link.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?