NVKL heeft met de samenwerkingspartners een samen slim subsidie aangevraagd bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wij hebben de subsidie gehonoreerd gekregen voor het ontwikkelen van een nieuw programma voor koudemiddelen. Hiermee is de branche in staat om effectief en efficiënt de vakmensen de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen via fysieke en digitale leermiddelen. Hieronder valt ook een online leerplatform waar theorie en casuïstiek uit de praktijk samen komen.

Online leerplatform

Dit betekent dat wij in de periode van het vierde kwartaal van 2023 tot en met medio 2025 met onze leden en samenwerkingspartners, opleiders en exameninstellingen gaan werken aan een online leerplatform voor koudemiddelen. Hiermee kan iedereen in de branche zich optimaal voorbereiden op de koudemiddelentransitie en de daarbij komende certificering. Wij zullen je in deze periode via de nieuwsbrief over de voortgang informeren.

Meer informatie

Tijdens onze regiobijeenkomsten in oktober en november zullen wij onze leden uitgebreid informeren over dit project, én de manier waarop zij hieraan bij kunnen dragen.

Dit project is mede mogelijk gemaakt met de SLIM subsidie van het Ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid