Lidmaatschapszaken

Bent u leverancier, installateur of anderszins verwant met de koudetechniek en/of klimaatbeheersing, dan bent van harte welkom bij de NVKL! De NVKL is een actieve vereniging met bijna 400 leden, waaronder leveranciers, installatiebedrijven, adviesbureaus, onderwijsinstellingen en zelfinstallerende bedrijven.

Informatiefolders lidmaatschap

2017.01.13 Flyer Lidmaatschap-contributie
2017.01.13 Flyer Lidmaatschap-contributie
2017.01.13-Flyer-lidmaatschap-contributie.pdf
0.5 MiB
196 Downloads
Details
Dispensatiereglement NVKL
Dispensatiereglement NVKL
Dispensatiereglement-NVKL.pdf
79 KiB
163 Downloads
Details
Flyer Producten En Diensten 2016
Flyer Producten En Diensten 2016
Flyer-Producten-en-diensten-2016.pdf
0.6 MiB
340 Downloads
Details

Huishoudelijk reglement & Statuten

Huishoudelijk Reglement NVKL
Huishoudelijk Reglement NVKL
Huishoudelijk-reglement-NVKL.pdf
0.8 MiB
145 Downloads
Details
NVKL Gedragscode
NVKL Gedragscode
NVKL gedragscode.pdf
0.1 MiB
280 Downloads
Details
Reglement NVKL- Beeldmerken
Reglement NVKL- Beeldmerken
Reglement NVKL- beeldmerken.pdf
0.2 MiB
426 Downloads
Details
Statuten NVKL - Update 2014
Statuten NVKL - Update 2014
Statuten NVKL - update 2014.pdf
0.8 MiB
309 Downloads
Details

Ledenlijst

U vindt onze leden via de bedrijvengids op deze website. In de zoekfunctie kunt u aangeven of u leden zoekt in uw regio, op naam of per vakgebied (leveranciers, installateurs koudetechniek, installateurs klimaatbeheersing of adviesbureaus en onderwijsinstellingen). Ook kunt u aangeven aan welke certificeringen een bedrijf moet voldoen.

Leden kunnen een volledige ledenlijst opvragen bij de NVKL. Bent u geen NVKL-lid dan kunt u een aanvraag indienen via info@nvkl.nl. Wij verstrekken de NVKL-ledenlijst niet voor commerciële doeleinden.

Klik hier om naar de Bedrijvengids te gaan

NVKL-erkenning voor installateurs

Alle aangesloten installateurs moeten voldoen aan de criteria van de NVKL-erkenning. Een erkende installateur staat voor kwaliteit en professionaliteit. Ze moeten een tweejaarlijkse audit ondergaan door een onafhankelijke keuringsinstantie die beoordeelt of zij nog voldoen aan de NVKL-eisen.

De NVKL-erkenning waarborgt een kwaliteitsniveau. Hierbij hoort de NVKL gedragscode en de NVKL geschillenregeling. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten is er een geschillenregeling waar NVKL-erkende installateurs zich aan conformeren. Dit geeft hun de garantie van een goed eindresultaat.

De leveranciers van de NVKL ondersteunen de NVKL-erkenning. Het stellen van een kwaliteitsniveau is immers belangrijk voor de totale branche.

Contact

Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over het lidmaatschap. Mocht u op deze pagina’s niet de gewenste informatie vinden, dan kunt u contact met ons opnemen via info@nvkl.nl of 088-4008490. We helpen u graag verder.

NVKL-erkenning
Lid worden
Geschillenregeling & Gedragscode
Lidmaatschap wijzigen/opzeggen