Lidmaatschapszaken

Lidmaatschapszaken2018-01-03T06:26:28+00:00

Bent u leverancier, installateur of anderszins verwant met de koudetechniek en/of klimaatbeheersing, dan bent van harte welkom bij de NVKL! De NVKL is een actieve vereniging met bijna 400 leden, waaronder leveranciers, installatiebedrijven, adviesbureaus, onderwijsinstellingen en zelfinstallerende bedrijven.

Ledenlijst
U vindt onze leden via de bedrijvengids op deze website. In de zoekfunctie kunt u aangeven of u leden zoekt in uw regio, op naam of per vakgebied (leveranciers, installateurs koudetechniek, installateurs klimaatbeheersing of adviesbureaus en onderwijsinstellingen). Ook kunt u aangeven aan welke certificeringen een bedrijf moet voldoen.

Leden kunnen een volledige ledenlijst opvragen bij de NVKL. Bent u geen NVKL-lid dan kunt u een aanvraag indienen via info@nvkl.nl. Wij verstrekken de NVKL-ledenlijst niet voor commerciële doeleinden.

Klik hier om naar de Bedrijvengids te gaan

NVKL-erkenning voor installateurs
Alle aangesloten installateurs moeten voldoen aan de criteria van de NVKL-erkenning. Een erkende installateur staat voor kwaliteit en professionaliteit. Ze moeten een tweejaarlijkse audit ondergaan door een onafhankelijke keuringsinstantie die beoordeelt of zij nog voldoen aan de NVKL-eisen.

De NVKL-erkenning waarborgt een kwaliteitsniveau. Hierbij hoort de NVKL gedragscode en de NVKL geschillenregeling. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten is er een geschillenregeling waar NVKL-erkende installateurs zich aan conformeren. Dit geeft hun de garantie van een goed eindresultaat.

De leveranciers van de NVKL ondersteunen de NVKL-erkenning. Het stellen van een kwaliteitsniveau is immers belangrijk voor de totale branche.

Meer informatie
Mocht u op deze pagina’s niet de gewenste informatie vinden, dan kunt u contact met ons opnemen via info@nvkl.nl of 088-4008490. We helpen u graag verder.

 

Downloads & producten

De NVKL heeft een aantal tools ontwikkeld die voor alle leden te gebruiken zijn. Klik hier voor het volledige overzicht.

Vind een NVKL-lid

Op zoek naar een erkend installateur of leverancier? Zoek per categorie of bij u in de buurt. Ga naar onze bedrijvengids.