23 november 2023 2 min

Thêta events voor studenten

Thêta, de studentensportvereniging van de Technische Universiteit Eindhoven, organiseert diverse events in 2024 voor hun leden. In januari organiseren zij een studentendiner, waar NVKL aan deel neemt en met een bestuursvertegenwoordiging de studenten zal informeren over de carrièremogelijkheden in de koude- en klimaattechniek.

Daarnaast organiseren zij twee events waarvoor zij samenwerking zoeken met bedrijven. Aan deze deelname zijn kosten verbonden voor de deelnemende bedrijven. Wij brengen deze graag onder jullie aandacht.

Proef de techniek

Deelname aan het evenement ‘Proef de techniek’. Bij dit evenement kan het bedrijf in 4 rondes van een half uur een case, training, lezing of iets dergelijks naar keuze organiseren. Hier kunnen alle leden der E.S.R. Thêta in de verschillende rondes langs bedrijven en daar met de desbetreffende activiteit in contact komen met het bedrijf. Het evenement vindt plaats op dinsdagavond 20 februari.

Vrouwen in de Top

Deelname aan het evenement ‘Vrouwen in de Top’. Bij dit evenement kan het bedrijf door middel van 2 losse rolmodellen in 3 rondes speeddates in contact komen met vrouwelijke technische studentes. In deze ronde hebben de studentes een half uur de tijd om met het vrouwelijk rolmodel te praten en zo meer te leren over haar loopbaan en huidige werk. Beide vrouwelijke rolmodellen krijgen per ronde een ander groepje van 5 studentes. Zij worden ingedeeld in deze groepjes op basis van hun eigen voorkeur en het voorkeursprofiel van het bedrijf.

Er worden meer dan 200 vrouwelijke studentes op het evenement verwacht. In totaal zal het bedrijf op het einde van de avond met 30 van deze vrouwelijke technische studentes hebben gesproken die vanwege hun studie en selectie die kan worden gedaan, high potentials zijn voor het bedrijf. Afsluitend aan de speeddates zal er ook een netwerkborrel plaatsvinden. Het evenement vindt plaats op dinsdagavond 21 mei.

Zie voor meer informatie de sponsorbrochure of neem contact op via samenwerken@esrtheta.nl


Fontys Engineers Meet & Match event

Hogeschool Fontys uit Eindhoven organiseert het jaarlijkse event Fontys Engineers Meet & Match waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering, Technische Bedrijfskunde en Technische Natuurkunde met elkaar verbonden worden. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 23 april 2024.

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met Fontys? Wil je op één dag in beeld komen bij 2000 toekomstige engineers? En wil je speeddaten met 8 tot 13 studenten van jouw keuze? Of jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt aan meer dan 1500 studenten, mbo en hbo? Uniek is de samenwerking die wij zoeken tussen het mbo en hbo.

Meer informatie en aanmelden

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?