23 november 2023 1 min

Op 22 en 23 maart 2024 wordt bij voldoende animo voor het eerst de Koude- en Klimaattechniekvloer georganiseerd als onderdeel van De Techniek Carrièrebeurs 2024 in de RAI Amsterdam! NVKL-leden die interesse hebben in deelname aan de beurs kunnen via NVKL nu voor een gereduceerd tarief deelnemen aan De Techniek Carrièrebeurs 2024 met een eigen stand op de Koude- en Klimaattechniekvloer. Hiermee profiteer je zowel van een aantrekkelijk tarief als elkaars aantrekkingskracht om met die ene specifieke doelgroep in aanraking te komen.

All-in pakket

Op de Koude- en Klimaattechniekvloer is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een 6 m2 binnenstand, een 6 m2 kopstand, een 12,5 m2 kopstand en een 15 m2 kopstand. Dit is inclusief:

  • Standaard witte achtergrond waar je je eigen rolbanier voor kunt zetten (ook is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs de wand te bedrukken)
  • 1 sta-tafel
  • 2 krukken
  • 1 stopcontact met 1 kW spanning
  • 1 Match & Meet profiel

Informatiesessie

Om je te informeren over dit initiatief, organiseren we een online informatiesessie op dinsdag 16 januari van 15:30 – 16:30 uur om je alle ins en outs over de beurs en de koude- en klimaattechniekvloer mee te geven en uiteraard de gelegenheid te bieden om vragen te stellen.

Meld je aan voor de informatiesessie (niet meer mogelijk)

Aanmelden voor de Koude- en Klimaattechniekvloer op De Techniek Carrièrebeurs kan t/m 31 januari 2024 (bij voorkeur eerder) door een mail te sturen naar mylene@memory.nl

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?