10 november 2023 1 min

Op 22 en 23 maart 2024 organiseert NVKL dit jaar voor het eerst de Koude- en Klimaattechniekvloer als onderdeel van De Techniek Carrièrebeurs 2024 in de RAI Amsterdam! De afgelopen tijd hebben we onze leden uitgenodigd om voor een gereduceerd tarief deel te nemen aan De Techniek Carrièrebeurs 2024 met een eigen stand op de Koude- en Klimaattechniekvloer. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen en dit betekent dat we ons plein nu definitief kunnen realiseren! We zijn op dit moment daarom druk bezig met de verdere uitwerking hiervan.

Nu we hier met zekerheid invulling aan gaan geven, willen we alle leden nog een laatste kans geven om alsnog deel te nemen aan dit initiatief en daarmee elkaar te versterken.

All-in pakket

Op de Koude- en Klimaattechniekvloer is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een 6m2 binnenstand, een 6m2 kopstand, een 12,5 m2 kopstand en een 15 m2 kopstand. Dit is inclusief:

  • Standaard witte achtergrond waar je je eigen rolbanier voor kunt zetten (ook is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs de wand te bedrukken)
  • 1 sta-tafel
  • 2 krukken
  • 1 stopcontact met 1 kW spanning
  • 1 Match & Meet profiel

Meer weten over de beurs, de mogelijkheden op de vloer en de tarieven? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Mylène van Puffelen via mylene@memory.nl en verzeker jouw plek op ons mooie plein!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?