8 november 2023 1 min

Op donderdag 26 oktober was NVKL-lidbedrijf CoolCareHolland te vinden op het evenement Bommelerwaard Werkt. Bommelerwaard Werkt brengt de lokale bedrijven uit Bommelerwaard samen met enthousiaste studenten en werkzoekenden. Met de prachtige Sint Maartenskerk in Zaltbommel als decor heeft CoolCareHolland van 12.00 – 18.00 uur enthousiaste leerlingen en een kleine groep werkzoekenden mogen verwelkomen op de stand.

Promotie

De stand was gevuld met een gave demo unit, toffe VR-brillen, die zij hadden geleend van NVKL, en een schaal lekkers wat een goede combinatie bleek te zijn voor genoeg aanloop. De koudetechniek is hot flyers en mini-boekjes voor scholieren zijn volop uitgedeeld aan de vele belangstellenden. Naast de leerlingen en werkzoekenden zijn op deze dag ook mooie contacten gelegd met andere bedrijven en diverse scholen.

Samenwerking

CoolCareHolland hoopt op een mooie samenwerking met deze laatste groep zodat koeltechniek ook binnen de scholen in de Bommelerwaard op de kaart gezet kan worden. We verwachten hiermee een mooie kweekvijver te kunnen gaan opbouwen voor de toekomst. Het was een goede eerste generale, op naar het volgende evenement!

Wil jij ook in jouw regio actief zijn op een dergelijk evenement? Bekijk de mogelijke partijen die actief zijn op dit vlak, en de beschikbare hulpmiddelen, in de arbeidsmarkttoolkit van NVKL.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?