26 oktober 2023 1 min

Wij nodigen jullie graag uit voor een ontbijtsessie op donderdag 23 november van 07:00 tot 08.30 uur in Woerden. Het thema van deze ochtend is toekomstbestendig samenwerken. Een essentieel onderdeel van goed werkgeverschap is het stimuleren van toekomstbestendige samenwerkingen binnen en buiten de organisatie. Samenwerken kan vaak uitdagend zijn. Hoe houd je de boel bij elkaar? Hoe geef je leiding? En hoe zorg je dat iedereen het naar zijn zin heeft?

De wisselzone

Tijdens dit ontbijt neemt John de Wissel van De Wisselzone je op dynamische wijze mee in de wereld van prettig samenwerken. Hij staat stil bij de verschillen tussen oudere en jongere medewerkers, menselijk gedrag op de werkvloer en optimaal communiceren zodat anderen je begrijpen. Wat moet je juist niet doen? En waar haken collega’s op af? Deze thema’s spelen bij veel organisaties en ook binnen de installatiebranche. Een unieke kans om kennis op te doen waar je direct in de dagelijkse praktijk wat aan hebt. Het belooft een inspirerende ochtend te worden waar jij bij kunt zijn!

Je kunt je hier aanmelden

Actieplan

Deze ontbijtsessie is onderdeel van het actieplan ‘groeien naar 2030’ van de projectgroep Onderwijs en Arbeidsmarkt van NVKL, waarin we streven naar meer instroom en voorkomen van uitstroom in onze branche. Een van de manieren om aan verbeteren en behoud van instroom én behoud van medewerkers te werken, is zorgen voor goed werkgeverschap.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?