12 oktober 2023 1 min

Het NVKL Mentortraject biedt alle A- en B-leden kosteloos de mogelijkheid om een sparringpartner (mentor) in te schakelen, in de vorm van een mentortraject. Heb jij al gebruik gemaakt van onze service?
Positieve feedback van voorgangers
Ben je aan het nadenken over welke kant je met je bedrijf op wil? Of zou je graag een bepaalde ontwikkeling of verandering willen doorvoeren? Onze mentoren hebben ook aan het hoofd van een koeltechnische onderneming gestaan en weten wat je doormaakt. Zij gaan graag het gesprek met je aan, waarin zij hun kennis en ervaringen delen en een neutraal klankbord voor je zijn. Leden die het traject al hebben doorlopen noemen het een echte “eye-opener” en geven aan dat je “met de feedback van een ervaringsdeskundige zeker weet dat je op de juiste weg bent met je bedrijf”.

Je kunt over allerlei zaken sparren met onze mentoren, bijvoorbeeld bedrijfsvoering, strategie, organisatorische (HR) vraagstukken, automatisering, bedrijfsovername of -opvolging, projectmanagement, et cetera. Ben je geïnteresseerd? Bekijk welke mentoren er voor je klaar staan en ga samen met hen “sparren op een ander niveau”. Je vind alle informatie op onze website.

Bekijk het NVKL Mentortraject

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?