14 september 2023 1 min

Eind juni maakten wij bekend dat alle stands op het NVKL Paviljoen in hal 10 tijdens VSK 2024 gevuld zijn. Wegens dit grote succes kunnen wij nu meedelen dat we een extra blok stands aan ons paviljoen hebben toegevoegd. Hierdoor zijn er maar liefst 6 extra plekken bijgekomen! Was jij voor de zomer net te laat om je interesse in een plek bij het NVKL Paviljoen kenbaar te maken? Grijp dan deze kans en laat het ons weten!

Het gaat om 6 stands van 12 of 15 m2, waarbij je betaalt voor de meterprijs, het royal start pakket (toegang eventplatform, eigen registratielink en leads scanners), de standbouw, elektra-aansluiting en eventuele standschoonmaak. De stands worden deze editie niet gebouwd door de Jaarbeurs, maar de standbouwer van NVKL (Stand-in). Qua uitstraling blijven ze gelijk aan vorige editie (witte standbouw).

Bovendien profiteer je van het collectief en nemen we je mee in de communicatie rondom het ledenpaviljoen, waardoor jij gebruik maakt van de aandacht die we trekken met alle activiteiten op het plein.

Meer informatie en meedoen

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Michelle Hoogsteen: michelle@nvkl.nl of 06 – 27 34 57 51.

VSK 2024

De VSK-beurs vindt plaats van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht. VSK is de vakbeurs voor de totale installatiebranche. Meer informatie is te vinden op www.vsk.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?