1 september 2023 1 min

Veiligheid, circulariteit, Europese wet- en regelgeving, onderwijs, marktontwikkelingen. Er zijn vele onderwerpen waar je als leverancier en fabrikant mee te maken hebt. Graag gaan we met jullie in gesprek over hoe NVKL een passend producten- en dienstenpakket voor jullie kan bieden.

NVKL-bijeenkomst fabrikanten en leveranciers

Op vrijdag 29 september is er een bijeenkomst speciaal voor alle fabrikanten en leveranciers, die lid zijn van NVKL. Deze vindt plaats bij het Beijer Ref Support Center in Oirschot, waar je ook een kijkje in de keuken krijgt. Erwin van Dijk van Beijer Ref geeft een rondleiding langs de ‘AutoStore’ robot in het magazijn en de SCM-Ref werkplaats.

Thema’s

In deze bijeenkomst willen we graag horen wat voor jullie speerpunten zijn en wat je in de samenwerking met NVKL nodig hebt. Uiteraard wordt je ook bijgepraat door NVKL over ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving. Verder is er een interessante gastspreker; Peter de Haan van Stichting Open. Hij gaat graag in gesprek met je hoe je als marktpartij een bijdrage kunt leveren aan de recycle doelstelling van 65%.

Stichting OPEN

Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland (OPEN) is  bekend van de Wecycle campagnes- en inleverpunten. Er zijn wettelijke verplichtingen voor inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Op het moment dat je elektrische apparaten produceert en/of importeert en op de Nederlandse markt zet, bent je als bedrijf verantwoordelijk voor de recycling van deze producten aan het einde van de levensduur. Stichting OPEN biedt verschillende oplossingen voor het duurzaam afdanken van elektrisch afval, zie www.wecyclevoorbedrijven.nl.

Bekijk het programma en meld je aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?