17 augustus 2023 1 min

Steeds meer bedrijven worden slachtoffer van cyberaanvallen. Cybercriminelen zijn uit op je klantgegevens, je back-up en je geld. Genoeg redenen om je bedrijf cyberweerbaar te maken!

Gratis platform voor NVKL-leden

NVKL helpt je graag in het cyberweerbaarheidsproces door je kosteloos toegang te geven tot het platform Samen Digitaal Veilig. Hier kun je direct de eerste stappen zetten naar een veilige digitale omgeving voor jouw bedrijf. Via dit platform krijg je als lid toegang tot een online stappenplan met veiligheidsdashboard én opleidingsvideo’s voor jezelf en al je medewerkers.

Zet eenvoudig de eerste stappen

Samen Digitaal Veilig helpt je met het slim invoeren van een paar simpele maatregelen die jouw digitale veiligheid snel verhogen! Je doet dat niet alleen; ook je medewerkers en je IT-leveranciers spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld als je een deel van jouw IT aan hen hebt uitbesteed. Het platform toont alle resultaten in één overzichtelijk dashboard; zo weet je precies waar je mee aan de slag moet!

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden

Nieuwe data webinars

Wil je meer weten over Samen Digitaal Veilig aan de hand van voorbeelden? Meld je nu aan voor het webinar “In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een echte hacker hoe je dat voorkomt”. De komende tijd staan de webinars gepland op de volgende data:

  • Donderdag 7 september 16:00 uur (online)
  • Donderdag 16 november 16:00 uur (online)
Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?