7 juli 2023 1 min

Save the date: 21 september

Op donderdag 21 september van 07:00 – 09:00 uur vindt de eerstvolgende ontbijtsessie over dataverzameling plaats bij Napkins in Woerden. Steeds meer bedrijven stappen over van de traditionele manier van verkoop van producten naar servitization. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen, hoe realiseer je als bedrijf zo’n strategie en hoe neem je je klanten hierin mee?

Thomas Brekelmans, commercieel directeur van AnyWare, praat je tijdens een NVKL-ontbijtsessie op 21 september kort en bondig bij over de mogelijkheden van servitization door het gebruik van de combinatie van Internet of Things met Asset Management. Thomas legt aan de hand van praktische voorbeelden binnen verschillende industrieën uit hoe deze transitie vorm kan krijgen, zowel technisch als operationeel en welke businessmodellen hierbij passen.

Het is een interactieve sessies waarbij alle vraagstukken uit de praktijk behandeld kunnen worden. Schuif op 21 september aan voor een ontbijtje en neem deel aan deze inspirerende sessie!

Meld je hier aan

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?