7 juli 2023 1 min

Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september vindt het Henk en Fred event plaats in Expo Houten. Het event richt zich naast de elektromonteur nu ook op de W-installateur, met als bijpassend thema ‘Energietransitie in de praktijk’. Het event is bedoeld voor installatieprofessionals om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen te ontdekken.

NVKL

NVKL geeft op 20 september twee kennissessies van 13:00 – 13:40 uur en van 16:00 – 16:40 uur over de herziening van de F-gassenverordening. Zohar Tzur, NVKL-projectmanager Techniek, Veiligheid en Milieu, neemt installateurs mee in de uitkomsten van de herziene F-gassenverordening, welke zaken verplicht gaan worden en welke deadlines hieraan hangen, hoe de invoering van de verordening verloopt en met welke ontwikkelingen installateurs rekening moeten houden, o.a. in het kader van scholing.

Opleidingscentrum GO°

Opleidingscentrum GO° verzorgt op 19 september twee kennissessies van 14:00 – 14:40 uur en van 17:00 – 17:40 uur over de top 10 meest gemaakte fouten bij het installeren en plaatsen van warmtepompen. John Seesink, trainer bij GO°, sprak met installateurs en fabrikanten en stelde een top 10 samen. Hij laat in zijn presentatie zien hoe het vooral wel moet.

Naast het verzorgen van de kennissessies staan NVKL en GO° op de dagen dat zij presentaties geven ook met een stand op de beurs om installateurs verder te kunnen informeren naar aanleiding van de sessies.

Meer informatie & gratis tickets

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?