26 mei 2023 1 min

Van 12 t/m 16 juni vindt de week van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) plaats. Tijdens deze week worden verschillende activiteiten georganiseerd om meer aandacht te vragen voor de RI&E om zo nog veiliger te kunnen werken. Vanuit ArboTechniek en Techniek Nederland worden ook twee evenementen georganiseerd:

14 juni: Workshop RI&E

Op woensdag 14 juni wordt er vanaf 12:30 een workshop RI&E georganiseerd in de Expo in Houten. Deze workshop zal in het teken staan van een RI&E maken die bij jouw bedrijf past. Hierbij worden zowel de bedrijfs-RI&E, als de project-RI&E behandeld. Uiteraard is er, naast een uitleg, voldoende ruimte om vragen te stellen aan specialisten van ArboTechniek. Meld je hier (gratis) aan!

15 juni: Webinar RI&E

Wil je liever online meer leren over de RI&E of is Houten toch net te ver weg voor jou? Dan kan je je aanmelden voor de webinar op donderdag 15 juni. Deze zal plaatsvinden tussen 9:30 en 12:00 uur en ook hier zal er worden gekeken naar de ideale RI&E voor jouw bedrijf en is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen. Meld je hier (wederom gratis) aan voor deze webinar!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?