12 mei 2023 1 min

Ben jij installateur, monteur of adviseur en houd jij je bezig met advies, installatie, plaatsing en onderhoud van warmtepompen? Kom dan naar hét kennisevenement op het gebied van warmtepompen. Na dit evenement ben je volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van warmtepompen en kun je de volgende dag direct aan de slag om jouw kennis in de praktijk te brengen!

Lees verder

Sponsor worden van de Dag van de Warmtepomp?

Wil jij in contact komen met installateurs, monteurs en adviseurs? Word sponsor van de Dag van de Warmtepomp! Nieuwsgierig? Bekijk dan de mogelijkheden.

Bekijk hier de sponsormogelijkheden

Op deze dag komen verschillende inspirerende sprekers jou vertellen over hun expertise rondom de warmtepomp en zijn toekomst. Ook Meteoroloog en weerman Reinier van den Berg komt spreken over zijn inzichten over het klimaat en de warmtepomp. Hij presenteert sinds 1989 bij RTL 4 het weerbericht en is specialist in klimaatverandering. Als meteoroloog ging Reinier van den Berg de tornado’s achterna, als klimaatdeskundige trok hij over Groenlandse ijskap en door de Amazone. Hij nodigt jou uit om mee te komen praten en netwerken met vakgenoten.

Lees verder

 

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?