11 mei 2023 1 min

De gemeente Amsterdam nodigt werkgevers uit om deel te nemen aan het Baan met Toekomst Oriëntatie Evenement op woensdag 7 juni 2023 in de NDSM Loods in Amsterdam.

Waarom meedoen?

  • De kans om jouw personeelstekort te verminderen.
  • Ontmoet honderden zij-instromers die willen werken aan de toekomst van de stad.
  • Een unieke kans om je te positioneren als werkgever van de toekomst.
  • Bundel de krachten om talent op te leiden.

Ontmoet enthousiaste zij-instromers

Honderden potentiële zij-instromers zijn op woensdag 7 juni in de NDSM Loods aanwezig om hun mogelijkheden te ontdekken in de installatie- of elektrotechniek, hernieuwbare energie, bouw, elektrisch vervoer of klimaatadaptatie. Zij hebben passie om in de techniek te werken, willen bouwen aan de toekomst van hun stad en een bijdrage leveren aan de energietransitie.

Zij-instromers zijn het grootste arbeidspotentieel om op korte termijn de krapte op de arbeidsmarkt voor technisch personeel te verminderen. Door samen op te trekken kunnen we het technisch talent in onze regio laten toenemen en de opgave voor een duurzame stad vaart geven.

Doe mee

Als werkgever van de toekomst:

  • draag je bij aan toekomst van de stad,
  • biedt je zij-instromers de kans om te leren en te werken,
  • heb je een aansprekend aanbod voor het evenement op 7 juni 2023.

We willen Amsterdammers verleiden om de overstap naar deze sectoren te maken. Zij-instromers die nu al werk hebben of op zoek zijn naar (ander) werk. Zij kunnen bijdragen om op korte termijn de personeelstekorten te verminderen.

Laat met jouw bedrijf op 7 juni zien wat de mogelijkheden zijn door een concrete doe-workshop te verzorgen, gepassioneerde werknemers te laten vertellen over hun vak, bezoekers via VR-middelen een ervaring te bieden of speeddating te verzorgen. Inspireer zij-instromers om te starten bij jouw bedrijf, hoe en wat ze kunnen leren en welke carrièremogelijkheden er zijn.

Toolkit

Download:

Kennismaken en meer informatie

Stuur een bericht naar baanmettoekomst@amsterdam.nl of bel / app naar 06 3859 7755. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak ingepland.

Bron: https://www.amsterdam.nl/baan-met-toekomst/informatie-voor-bedrijven/

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?