28 april 2023 1 min

Heb jij al voldoende aandacht voor het onderwerp cybersecurity binnen jouw bedrijf? 1 op de 5 bedrijven in de technologische sector krijgt te maken met een cyberaanval. Ze zijn uit op je klantgegevens, je back-up en je geld. NVKL en FME zien cybersecurity daarom als een belangrijke prioriteit bij bedrijven in onze sector. We helpen je hier uiteraard bij.
Platform Samen Digitaal Veilig
Via het Platform Samen Digitaal Veilig krijg je als lid kosteloos toegang tot de eerste stappen naar een veilige digitale omgeving voor jouw bedrijf. Via het platform krijg je toegang tot een online stappenplan en veiligheidsdashboard en opleidingsvideo’s voor jezelf en je medewerkers.
Verbeter de cyberveiligheid van jouw organisatie
FME is een samenwerking gestart met Microsoft om meer inzichten te vergaderen over de cyberveiligheid onder Nederlandse maakbedrijven. Als je een account op het platform hebt aangemaakt, neemt FME mogelijk contact met jou op om een open gesprek over cybersecurity aan te gaan. Zij zullen hiervoor telefonisch een afspraak met je maken om een bezoek in te plannen. Zodra de resultaten verwerkt zijn, worden de (geanoniminsserde) conclusies van het onderzoek verwerkt in een rapportage en met alle deelnemers gedeeld. Deze tips en tricks kun je vervolgens gebruiken om de cyberveiligheid binnen je eigen organisatie te verbeteren.

Nog niet gestart met het cyberveilig maken van je bedrijf via het platform? Ontdek dan nu de mogelijkheden!

Start direct (alleen voor leden)

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?