29 maart 2023 1 min

Een nieuwe naam en een bredere doelgroep! Met het Henk & Fred Event richt het event van het gelijknamige installatiemagazine zich naast de elektromonteur nu ook op de W-installateur. Met als bijpassend thema ‘Energietransitie in de praktijk’. Het event vindt plaats van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 september in Expo Houten.

“Met ELEKTRO hebben we tot nu toe twee succesvolle beurzen gehouden. Spraakmakend voor de installatiebranche”, vertelt beursmanager Matthea Kiemeney. “Maar omdat we ons magazine hebben uitgebreid met de W-installatie hebben we ook de formule van ons event verbreed. Je ziet dat de E- en W-installatie – mede door de energietransitie – steeds meer naar elkaar toe groeien. Vandaar dat wij met ‘Energietransitie in de praktijk’ hebben gekozen voor een overkoepelend thema.”

Funfactor

Kiemeney legt uit dat het Henk & Fred Event compleet anders is dan een gemiddelde beurs. “Zo kun je als bezoeker speeddaten – en netwerken – in een reuzenrad, worden er quizzen gespeeld, zijn er foodtrucks en optredens en vindt er iedere dag een Henk & Fred Borrel plaats in het Henk & Fred Café. Aan de ene kant komen bezoekers naar de beurs om inspiratie op te doen bij de talloze workshops, kennissessies en de stands van de fabrikanten. Maar de funfactor is minstens zo belangrijk!”

Presenteer je als fabrikant

Zestig van de in totaal 85 beursstands zijn inmiddels verkocht. Omdat het Henk & Fred Event echt een beurs wordt voor zowel de E- als de W-installateur, zijn er van de overige beursplekken nog 20 exclusief beschikbaar voor W-fabrikanten. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op met Matthea Kiemeney via 0570-203013 of events@henkenfred.nl.

Klik hier voor meer informatie

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?