16 maart 2023 2 min

Vorig jaar juni bezochten we tijdens het NVKL Ledenevent het Huis van Sarah. We gingen op reis door het huis en stelden ons de vraag wat onze weg naar 2025 is en hoe we onze rol in 2040 zien. Het Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en de TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen en zet je aan het denken over hoe je het verschil kunt maken in de toekomst van de samenleving. Ga! Beleef! Voel en doe er mee wat je kan…

Laat je inspireren

De techniek speelt een hoofdrol bij de energietransitie en de circulaire economie. Dit zijn enorme ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. Met Huis van Sarah worden de vakman en vakvrouw van nu en morgen geïnspireerd. Want jij bent de spil om de grote technische uitdagingen waar wij voor staan aan te pakken. Geen eenvoudige taak. En daarom helpt Wij Techniek jou graag verder met advies en ontwikkeling van jouw talent of jouw bedrijf.

Grijp je kans

Kon je er tijdens het NVKL Ledenevent niet bij zijn of was je zo enthousiast dat je nog een keer mee zou willen doen? Dan nodigt Wij Techniek je uit om het Huis van Sarah te beleven op een van de geplande dagen:

 • 29 maart 2023 – Locatie: De Theaterloods, Radio Kootwijk
 • 30 maart 2023 – Locatie: De Theaterloods, Radio Kootwijk
 • 5 april 2023 – i.s.m. Waterstof Werkt. Locatie: MartiniPlaza, Groningen
 • 6 april 2023 – Locatie: MartiniPlaza, Groningen
 • 24 april 2023 – i.s.m Platform Techniek – Locatie: Bouw & Infra park, Harderwijk
 • 25 april 2023 – i.s.m. Platform Techniek – Locatie: Bouw & Infra park, Harderwijk
 • Mei – Cuijk
 • Mei – Deventer
 • Juni – Emmen

Aanmelden

Meld je snel aan, want vol = vol. Aanmelden doe je via de Huis van Sarah app. Dat klinkt als een gedoe, maar is in een paar minuten gedaan.

 1. Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS.  Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven mailadres.
 2. Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken (check ook je spam).
 3. Ga naar de app, log in met je account, kies voor ‘ticket kiezen’. En meld je aan voor een van de data.
 4. Jouw ticket wordt geladen. Doorloop de stappen erna om alles meteen goed in te stellen voor jouw deelname.
 5. De reservering is gelukt! Jouw ticket staat opgeslagen in de app.
 6. Nodig collega’s uit voor wie dit ook relevant is.

Wil je het Huis van Sarah bezoeken met het gehele bedrijf, als regionaal samenwerkingsverband, als school? Dat kan ook! Neem contact met ons op via huisvansarah@wij-techniek.nl en verken de mogelijkheden van een in-company voorstelling.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?