1 maart 2023 1 min

Bewust Veilig-dag 29 maart
Net als voorheen wordt ook dit jaar weer de Bewust Veilig-dag georganiseerd. Op woensdag 29 maart wordt iedereen in de bouw en techniek opgeroepen om altijd bewust bezig te zijn met veilig en gezond werken. ArboTechniek organiseert twee activiteiten die interessant zijn voor bedrijven die zich bezighouden met de installatie van zonnepanelen.

De Vakbus van Wij Techniek zal op 29 maart volledig in het teken staan van het veilig werken met zonnepanelen met een speciale toolbox.
Meld je snel aan voor een Vakbus-sessie, het aantal plekken is beperkt!
Daarnaast geeft ArboTechniek een webinar over werken met zonnepanelen. Tijdens het webinar wordt eveneens een toolbox gegeven en heb je de ruimte vragen te stellen aan een expert. Het webinar begint om 13.00 uur en duurt ongeveer een uur.
Je kunt je nog aanmelden om deel te nemen aan het webinar.

Meer weten over de Bewust Veilig-dag? Ga naar de website van ArboTechniek

Praktijkdagen Veilig Werken
Om veilig werken te stimuleren organiseert ArboTechniek de Praktijkdagen. Deze zijn speciaal bedoeld voor monteurs, uitvoerend leidinggevenden én middenkader en management in de installatie- en isolatiebranche. Meld je aan zodat jouw bedrijf ook voldoet aan de Arbowetgeving en een bezoek van de Arbeidsinspectie met vertrouwen tegemoet gaat. En vooral omdat jij wilt dat iedereen zo veilig en gezond mogelijk werkt. Er worden meerdere praktijkdagen georganiseerd. Ga naar de website van ArboTechniek voor alle data.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?