17 februari 2023 1 min

Opleidingscentrum GO° is hét opleidingscentrum voor koudetechniek en klimaatbeheersing. NVKL is mede-initiatiefnemer van dit opleidingscentrum. Bij GO° kun je zowel een erkende mbo-opleiding als diverse cursussen en trainingen in de koude-, klimaat- en/of warmtepomptechniek volgen. Opleidingscentrum GO° beschikt over de meest uitgebreide koudetechnische opleidingsinstallaties in Nederland.
Opleidingen en trainingen
Maak als NVKL-lid gebruik van kortingen op diverse opleidingen en trainingen bij Opleidingscentrum GO°. Denk bijvoorbeeld aan de training ‘Natuurlijke koudemiddelen: van ACK naar ACB’ of ‘Meet- en regeltechniek klimaatsystemen’. Ga naar www.opleidingscentrum-go.nl, klik in het menu op alle trainingen, kies jouw training en geef in het inschrijfformulier aan dat je NVKL-lid bent.
Videoproducties, podcasts en events
Heb je hulp nodig bij de productie van een mooie bedrijfsfilm, een wervingsvideo om nieuwe medewerkers aan te trekken, een social-mediavideo om te laten zien wat jouw bedrijf uniek maakt of een klantevenement? Neem contact op met Aeres Tech Productions voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en krijg als NVKL-lid 10% korting! Ga naar www.aerestech.nl/productions/productions-en-events voor meer informatie of bekijk de flyer.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?