17 februari 2023 1 min

Op donderdag 30 maart vragen NVKL, KNVvK, STEK, Opleidingscentrum GO° en Stichting Post HBO Koudetechniek aandacht voor het belang van koeling, airconditioning en warmtepompen. Voor het tweede jaar op rij organiseren de partijen een gezamenlijk event met dit jaar als thema: ‘Cooling Matters – Samen aan de slag met CO2-reductie’. Het evenement vindt plaats bij De Hall in Woerden. De middag bestaat uit een plenair programma met interessante sessies over onder andere de veiligheid van brandbare koudemiddelen en warmteterugwinning afgewisseld met concrete en inspirerende voorbeeldprojecten.
Sponsorpakketten
Volgende week maken we het volledige programma bekend en is het mogelijk om je voor het event in te schrijven. Een van de onderdelen wordt een netwerkplein waar bezoekers voor, tijdens en na het programma in gesprek kunnen gaan met leveranciers en fabrikanten. NVKL doet graag een oproep aan alle A-leden om van de mogelijkheid gebruik te maken om hier met een stand aan deel te nemen. In ruil vragen we jou om een onderdeel van ons programma te sponsoren. Er is keuze uit de volgende sponsorpakketten:

Zilveren pakket:

Je krijgt het gehele event de beschikking over een stand op het netwerkplein. Daarnaast nemen we je bedrijf mee in onze communicatie-uitingen. Zo krijg je een bedrijfsvermelding op onze website, socialmediakanalen, nieuwsbrief en in RCC. De totale kosten voor dit pakket bedragen €500,-.

Gouden pakket:

Dit is een uitbreiding van het zilveren pakket waarbij je naast bovenstaande voorwaarden ook bedrijfsinformatie en/of een bedrijfsgadget voor in de goodiebag mag aanleveren. Daarnaast sponsor je een onderdeel van het programma. Dit kan bijvoorbeeld een deel van de drankjes of de hapjes tijdens de borrel zijn. In de uitnodiging krijg je een extra vermelding waarbij staat dat dit onderdeel door gesponsord wordt. De totale kosten voor dit pakket bedragen €1.000,-.
Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een van onze sponsorpakketten of heb je hier vragen over? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@nvkl.nl.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?