3 februari 2023 1 min

Op vrijdag 27 januari heeft Peter Koelewijn, manager Studium, het certificaat erkende NVKL-opleider, in ontvangst genomen. Studium heeft een erkenning voor de F-gassen categorie 1 en 2 opleidingen behaald. Na een audit door KIWA en de positieve beoordeling is geconstateerd dat Studium aan de door NVKL gestelde vereisten voldoet. Het certificaat ‘NVKL erkende opleider’ zal vast een mooi plaatsje krijgen in de locatie in Amersfoort met twee volledig ingerichte F-gassen lokalen én een theorielokaal. Binnenkort opent Studium een tweede locatie in Schiedam.
NVKL Keurmerk
Er zijn verschillende aanbieders van opleidingen in de koude- en klimaattechniek. Om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van de aangeboden opleidingen door diverse opleiders en voor onze leden duidelijk te maken welke opleidingen aan de gestelde eisen voldoen, heeft NVKL een keurmerk voor koudetechnische opleidingen ingericht. In eerste instantie gaat het om F-gassen en ACB-opleidingen, waarbij in een later stadium ook andere opleidingen kunnen worden toegevoegd. De opleiders en de opleidingen worden door KIWA getoetst op de erkenningscriteria. De erkenningscommissie van NVKL controleert de uitgebrachte beoordeling van KIWA. Ga voor meer informatie naar NVKL keurmerk.

De NVKL-erkende opleiders (Opleidingscentrum GO en Studium) kunnen nu ook met de erkende opleidingen door NVKL aan het STAP-register worden toegevoegd. Het kan nog even duren voor dat deze daar verwerkt en zichtbaar zijn.

https://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2023/02/Studium-erkende-opleider-1-1-300×275.jpeghttps://www.nvkl.nl/wp-content/uploads/2023/02/Studium-erkende-opleider-2-1-300×272.jpeg

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?