3 februari 2023 1 min

Extra filter opties zoekresultatenpagina

Bezoekers kunnen vanaf nu gemakkelijker door de website navigeren. Door gebruik te maken van de zoekfunctie op de website kom je op de zoekresultatenpagina terecht. Hier zijn een aantal slimme buttons toegevoegd, zodat je snel kan filteren op dat type document waar je naar op zoek bent. Voortaan is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van de buttons jouw zoekresultaten snel te filteren op basis van berichten, documenten, pagina’s, evenementen, FAQ’s, instructievideo’s en webshop producten.

Vind een vakman

Ook is het nu voor bezoekers mogelijk om vanaf de homepagina te zoeken naar een erkend installateur of leverancier bij hem of haar in de buurt. Hierdoor heeft de bedrijvengids een nog prominentere rol gekregen binnen de NVKL-website!

Helpdesk button

Daarnaast is het voortaan mogelijk om vanuit elke webpagina – via de blauwe helpdesk button rechts onderaan – contact op te nemen met de NVKL-helpdesk. Mocht er tijdens jouw bezoek aan onze website een vraag ontstaan? Wacht niet langer en stel jouw vraag. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Nieuwe lay-out

De oplettende kijker heeft het natuurlijk al opgemerkt, de navigeer-buttons op de website zijn voorzien van een nieuwe lay-out! Net weer wat simpeler en duidelijker.

Omschrijvingen downloads

Tevens is het vanaf nu mogelijk om vóór dat je een document download, kort even te lezen waar het document daadwerkelijk over gaat. Dit is natuurlijk voor de bezoeker handig om onnodige downloadtijd en schijfruimte verspilling tegen te gaan.

Optimalisatie downloadpagina voor mobiel

Last but not least, is de downloadpagina voor mobiel verder geoptimaliseerd. Niet meer die vervelende filters in beeld, maar mooi samengebracht onder één button. Toch weer een stuk overzichtelijker en makkelijker scrollen.

Was dit het dan?

Nee, natuurlijk niet. Wij blijven ons actief inzetten om de website verder voor onze leden te optimaliseren. Momenteel zijn wij onder andere bezig met een nieuwe lay-out voor de bedrijfsprofielen in de bedrijvengids. Heb jij nou ideeën of vind jij dat er iets op de website ontbreekt? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@nvkl.nl.

Dan gaan wij hiermee aan de slag!

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?