23 januari 2023 1 min

Het voordeelprogramma Employees’ Benefits is speciaal opgezet voor alle medewerkers van NVKL-lidbedrijven. Het programma biedt een pakket met vaste kortingen en periodieke aanbiedingen op diverse producten en diensten. Het aanbod is uitgebreid en varieert van verzekeringen tot benzine en van wasmachines tot navigatiesystemen. NVKL licht iedere maand een of meerdere interessante aanbiedingen uit op de NVKL-communicatiekanalen.
Maak gebruik van een rechtsbijstandverzekering
Heb je een conflict met bijvoorbeeld de aannemer over het niet leveren van een keuken of heb je te maken met een ander geschil? Het kan je zomaar overkomen. Het is in dat geval prettig om hierover juridisch advies te vragen aan een expert. Met een rechtsbijstandverzekering bij Centraal Beheer Achmea of Aon krijg je snel juridische hulp en advies. Via Employees’ Benefits ontvang je bovendien hulp tegen een scherp tarief.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en actuele aanbiedingen van Employees’ Benefits? Schrijf je dan in voor hun maandelijkse nieuwsbrief.

Ontdek hier alle zakelijke voordelen (alleen voor leden)

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?