23 januari 2023 1 min

Wil je meedoen aan de opleiding post-hbo Koudetechniek, maar je hebt geen hbo-diploma? Dan is de Koppelcursus iets voor jou!

Op 30 januari 2023 start Stichting Post HBO Koudetechniek met de Koppelopleiding. Die zorgt er voor dat je voldoende kennis van de wis- en natuurkunde hebt om aan de officiële post-hbo Koudetechniek te kunnen beginnen. Deze sluit aan in september 2023. Je krijgt precies dat voorgeschoteld wat je weten moet. Daarom duurt de Koppelopleiding ook maar een half jaar, begin juli 2023 ben je al klaar! De lessen zijn op maandagmiddag en maandagavond, en om je te helpen bij het huiswerk is er ook nog een online-les aan het einde van de week. Tenslotte nog iets leuks: alles wordt duurder, maar deze prijzen zijn niet verhoogd!

Voor meer informatie of om aan te melden kun je een mail sturen naar: cursus@posthbokoudetechniek.nl

Post-hbo Koudetechniek

Begin september 2023 beginnen we aan de post-hbo opleiding Koudetechniek. Je kunt je nu al inschrijven als je over een technisch hbo-diploma beschikt. Twijfel je of je vooropleiding voldoende is? Neem dan direct contact op met Stichting Post HBO Koudetechniek. Zij kunnen je van tevoren een goed advies geven.

Voor meer informatie of om aan te melden kun je een mail sturen naar: cursus@posthbokoudetechniek.nl

Deze opleiding is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen NVKL, KNVvK, Frixis, SOK en de docenten van de opleiding post-hbo Koudetechniek. Deze samenwerkende partijen hebben de belangen van de opleiding post-hbo Koudetechniek ondergebracht in de “Stichting Post HBO Koudetechniek”. Je leest hier meer over op de website.

Pagina delen
Pagina delen
? Hulp nodig?